Vägledning 2 (100 min)
21713
product-template-default,single,single-product,postid-21900,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

Kurser

Vägledning 2 (100 min)

kr750 inkl. moms

Kanske har du ett tal som du vill säkra blir sådär minnesvärt. Eller kanske har du skrivit en barnbok som du behöver hjälp med att få lite sista input på, innan du skickar iväg det till förlagen?  Eller vill du säkra att ditt abstrakt blir förståeligt även utanför akademin? Vägledning är till för dig som har ett redan befintligt material som börjar bli klart.

 

SKU: 5 Category:

Under två träffar på 50 minuter vardera, arbetar vi med dramatiskt berättande väldigt konkret, oavsett om det är ett enskilt kapitel, ett tal eller en hel bok du skriver på. Har du ett omfattande material på många sidor eller kanske ett helt bokmanus som du vill ha hjälp att läsa, strukturera upp och/eller få feedback på behöver jag eventuellt även debitera dig för genomläsning så kontakta mig först så snackar vi om priset.

 

Observera att jag inte är redaktör eller förläggare, vilket betyder att jag vare sig kommer bedöma din text eller rätta stavfel! Jag hjälper dig att titta på din text utifrån mottagarens perspektiv och ger dig konkreta tips på hur du kan ta dig vidare. Jag får ta del av din text och eventuella frågor i förhand och ger dig feedback och konkreta förslag på hur du kan jobba vidare med din text.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Vägledning 2 (100 min)”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.