Skrivarcoaching
21713
product-template-default,single,single-product,postid-21727,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

Kurser

Skrivarcoaching

kr1650 inkl. moms

Tillsammans möts vi och utforskar.

SKU: 2 Category:

Under 3 träffar på 50 minuter träffas vi i ostörd miljö för att tillsammans arbeta med dig och ditt förhållande till ditt skrivande. Vid första träffen benar vi ut vad du behöver hjälp med, utifrån en enklare hemuppgift som skickats till dig ett par veckor innan första coachingtillfället. Du behöver inte ha ett konkret skrivprojekt, även om du gärna får det också. Skillnaden mellan vägledning och coachning är att vi under coachningen tittar mycket mer på ditt förhållande till din text och/eller ditt skrivande, snarare än texten i sig. Vilka motstånd gömmer sig bakom dina skrivarstrategier?

Vad är det som du behöver göra och/eller förändra för att ro ditt projekt i hamn? Vad är det som ditt skrivprojekt behöver? Eller kanske vill du hitta just den där berättelsen som är din och som känns unik! Coachningen kommer kräva visst arbete från dig mellan gångerna vi ses och den sista träffen sker tidigast en månad efter den näst sista träffen.

1 recension av Skrivarcoaching

  1. Elin Frost

    ”Det här var så yeahyeah-wow wow!”

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.