Fortsätt skriv!
21713
product-template-default,single,single-product,postid-21729,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

Kurser

Fortsätt skriv!

kr1750 inkl. moms

18-19 april Skanör/Falsterbo.

Helgkurs för dig med ett befintligt skrivprojekt. Du är välkommen oavsett om du skriver en skönlitterär text, en avhandling, ett tal eller har någon annan form av manus. Det viktiga är att du kommit en bit på väg. Kursen är öppen för 3-8 deltagare och kräver visst förarbete. Priset inkluderar lättare lunch och fika båda dagarna samt ett uppföljande, coachande samtal på 50 minuter. Senast 3 april behöver jag din anmälan.

SKU: 3 Category:

Unikt upplägg

Denna kurs designas utifrån de individuella projekt och utmaningar som finns i gruppen och kursen är därför endast öppen för max åtta deltagare. Det första som händer efter att du anmält dig är att du efter ett par dagar får en bekräftelse via mail med en länk till ett kortare frågeformulär. Där ges du möjlighet att specificera vad du behöver hjälp med, hur långt du kommit med ditt projekt och beskriva lite närmare dina behov och önskemål. Kursens faktiska uppläggs sätts därför när gruppen är fulltalig eller anmälans stängt, senast två veckor innan kursstart. Du tar med dig egen dator och/eller skrivbok. Lunch och fika ingår i priset och serveras under enklare former. Kursen ges ute på Näset och Hotell Spelabäcken i Skanör är preliminärt bokad. Lokalen kan komma dock att ändras beroende på deltagarantal. Kontakta mig om ni behöver hjälp med boende under helgen.

Lördag 09.30-15.30
Söndag 09.30-14.30
+ 50 min individuellt coachande samtal, ca 6 veckor efter avslutad workshop.

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Fortsätt skriv!”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.