Fatta pennan!
21713
product-template-default,single,single-product,postid-21728,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

Kurser

Fatta pennan!

kr1450 inkl. moms

28-29 mars, Skanör/Falsterbo

Kom-igång-kurs för dig med eller utan författarambitioner. Kanske drömmer du om att skriva eller skriver redan men kört fast eller tappat lusten? Under avspända former prövar vi olika sätt att förhålla oss till det egna skrivandet. Kursen är öppen för 3 till 12 deltagare och kräver inget förarbete eller några förkunskaper. Priset inkluderar lättare lunch och fika båda dagarna. 

SKU: 4 Category:

Upplägg

Vi börjar helgen med att under en kopp kaffe lära känna varandra. Därefter varvas dagen med lekfulla, inspirerande skrivövningar och reflektionsarbete. Det är rekommenderat att du tar med dig egen dator eller skrivbok. Lunch och fika serveras under enklare former.

Under söndagen ligger fokus på att hitta individuella strategier för att fortsätta skrivandet framåt och hålla inspirationen uppe. Vi tränar oss i att arbeta med våra texter och får hjälp att förstå vad som menas med den egna berättarrösten. Även denna dag serveras fika och lunch under enklare former.

 

Lör 28/3 kl. 09.30-16.30
Sön 29/3 kl. 09.30-14.00

 

Plats;

Hotell Spelabäcken i Skanör är preliminärt bokad men lokalen kan komma att ändras beroende på deltagarantal.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Fatta pennan!”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.